Tycker du att det är svårt att få lån? Visste du att det finns långivare som ger lån med speciellt anpassade villkor? Att man kan få lån trots betalningsanmärkningar och obetalda skulder? Så är det – allt fler låneinstitut erbjuder folk med svårigheter att låna pengar. Oftast får man tyvärr räkna med något sämre villkor, då långivaren eventuellt tar en högre beräknad risk.

Vi rekommenderar:

Ibland kan det vara svårt att få lån p.g.a många krediter och många efterfrågar ett större lån. Om de får ett större lån så kan de baka in alla krediter i ett enda lån. På så sätt minskar de sina ränteutgifter rätt radikalt och får ner sin månadskostnad.

Ett exempel på banker som lånar ut till folk med svårigheter är Bank2. De lånar ut till dig med betalningsanmärkning. Bank2 kan numera erbjuda lån med betalningsanmärkningar eller om du har svårt att få lån hos andra banker.

Svårt att få lån

Har du kanske bott utomlands? Är du egen företagare och driver enskild firma? Eller har du svårt att bevisa din inkomst? Det finns många olika skäl till varför man kan ha svårt att få lån.

BlueStep är ett annat alternativ för dig som vill låna pengar, men som har svårt att få lån hos traditionella långivare.